
Voor aanstaande Kerst hebben wij dit jaar weer
3 heerlijke Kerstmaaltijden voor u samengesteld.
Ondek ze hieronder!
KERSTMENU MET KALKOEN
GENIETEN VAN EEN HEERLIJK TRADITIONEEL KERSTMENU MET KALKOEN
Het menu is samengesteld met een richtlijn qua hoeveelheden voor circa 10 personen.
De totale prijs bedraagt €349,50.
Voor de periode van 24 tot en met 26 december is het mogelijk om bestellingen te plaatsen. Hierbij geldt het volgende:
- Bezorging is niet beschikbaar; uitsluitend afhalen is mogelijk.
- De gerechten worden niet warm geleverd; echter, ontvangt u van ons instructies om de maaltijden op te warmen.
Het Kerstmenu met kalkoen bevat
Voorgerechten
- Luxe breekbrood met verschillende huisgemaakte dips
- Quinoasalade met geroosterde groenten en een kruidige vinaigrette
Hoofdgerechten
- Gehele kalkoen van 2,5kg gevuld met marsalawijnjus
- Vegetarische aardappelschotel met romige spinazie
- Gestoofde rode kool met appels en pruimen
- Gestoofde peren
Dessert
- Panna Cotta
Kerst Walking Dinner Deluxe
GENIETEN VAN EEN HEERLIJKE, GEZELLIGE KERST WALKING DINNER
Voor 20 t/m 50 personen: €39.95 per persoon
Voor 50 personen of meer kunt u ons bellen of mailen voor een op maat gemaakte offerte
Voor de periode van 24 tot en met 26 december is het mogelijk om bestellingen te plaatsen
voor groepen van minder dan 20 personen. Hierbij geldt het volgende:
- Bezorging is niet beschikbaar; uitsluitend afhalen is mogelijk.
- De gerechten worden niet warm geleverd; echter, ontvangt u van ons instructies om de maaltijden op te warmen.
Voor de rest van de maand december het mogelijk om bestellingen te plaatsen
voor groepen van meer dan 20 personen. Hierbij bieden wij tevens optioneel het volgende aan:
Drankarrangement
- Bij drankinkoop krijgt u korting van €4 p.p op het eten.
- Fris, bier, wijn (rood/wit) – drie uur onbeperkt drank: €17,95 p.p
- All inclusive (drank buffet) – €53.90 p.p
Het Kerst Walking Dinner bevat:
Op de statafels
- Luxe breekbrood met verschillende huisgemaakte dips
- Stukjes gestoofde peer
- Cantuccini toscani: Italiaanse koekjes
Starter
- Bruschetta Italiano: Brood met tomatenmix
- Spianata chevre: Spianata gevuld met geitenkaas, walnoten, rucola, zongedroogde tomaat en honing
Voorgerecht
- Carpaccio bonbons: Ossenhaasfilet gevuld met Amerikaans filet, pesto en Parmezaanse kaas
- Cocktail pita Forgesa: Kleine pitabroodjes gevuld met traditionele puntpaprika tapenade en feta kaas
- Cocktail pita Tonno fresca: Kleine pitabroodjes gevuld met verse tonijn, Japanse sesamsaus en wakame
- Melon con Serrano: Meloen met gedroogde Spaanse Serranoham
Hoofdgerecht
- Mantia: bladerdeeg gevuld met pompoen en ricota
- Ossenhaas spiesjes met teriyakisaus
- Pikante Gambaspiesjes
- Ravioli met gebakken bospaddenstoelen, truffelsaus en Parmezaanse kaas
- Kipsaté met satésaus en gebakken uitjes
- Italiaanse geroosterde aardappelspiesjes met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
Dessert
- Mix van luxe mini desserts
Kerst Buffet
GENIETEN VAN EEN HEERLIJK, GEZELLIG KERST BUFFET
Voor 20 t/m 50 personen: €39.95 per persoon
Voor 50 personen of meer kunt u ons bellen of mailen voor een op maat gemaakte offerte.
Voor de periode van 24 tot en met 26 december is het mogelijk om bestellingen te plaatsen
voor groepen van minder dan 20 personen. Hierbij geldt het volgende:
- Bezorging is niet beschikbaar; uitsluitend afhalen is mogelijk.
- De gerechten worden niet warm geleverd; echter, ontvangt u van ons instructies om de maaltijden op te warmen.
Voor de rest van de maand december het mogelijk om bestellingen te plaatsen
voor groepen van meer dan 20 personen. Hierbij bieden wij tevens optioneel het volgende aan:
Drankarrangement:
- Bij drankinkoop krijgt u korting van 4 p.p.
- Fris, bier, wijn (rood/wit) – drie uur onbeperkt drank: €17,95 p.p.
- All inclusive (drank buffet) – €54.90 p.p.
Het Kerst buffet bevat:
Voorgerechten:
- Luxe breekbrood met verschillende huisgemaakte dips
- Smokey salmon: Gerookte zalm met kappertjes, rode ui en honing-mosterd dressing
- Ossenhaas-carpaccio met Grana Padano, pijnboompitten, pesto en balsamico
- Vegetarische carpaccio gemaakt van gegrilde courgette en aubergine
- Wilde paté met cranberry compote en vijgen brood
Hoofdgerechten:
- Ossenhaas di tartufo geserveerd met truffelroomsaus en gnocchi
- Kabeljauw uit de oven met pancetta en een limoensaus
- Ravioli Porcini geserveerd met bospaddestoelen saus
- Pompoen aardappel gratin met ricotta
- Gestoofde peer
- Gestoofde rode kool met appels en pruimen
Dessert:
- Panna Cotta