Catering Bollenstreek

Over Ons

Catering-Bollenstreek werkt uitsluitend met dagverse producten en streeft er naar om iedere catering een beleving te laten zijn. Catering-Bollenstreek biedt een ruime selectie aan producten. Heeft u bijvoorbeeld speciale (dieet)wensen, dan staan zoeken wij altijd een passende oplossing. Klant tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Persoonlijke Boodschap

Koken is mijn passie en beslaat een groot deel van mijn leven. Na het afronden van mijn koksopleiding heb ik ervaring opgedaan heb in diverse keukens, zoals ‘Allemansgeest’ in Voorschoten en bij het chique ‘Julian’ in Den Haag die zich richten op de Franse keuken. Vervolgens heb ik enkele jaren mijn eigen Italiaanse restaurant gehad in Noordwijk aan Zee.

Nu, 2017, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en kan ik mijn passie verder ontplooien door mijn liefde voor koken te delen met zowel particulieren als ondernemingen. Catering Bollenstreek biedt voor beide partijen een scala aan mogelijkheden als het gaat om catering; van een Private dining bij u thuis tot aan een bedrijfsfeest van 500 personen.

Xhevat Ilazi

Oprichter
Catering_Bollenstreek_80x80