Over ons

Passie voor koken

Catering-Bollenstreek-Passie-Voor-Mediterraans-Koken-Persoonlijk-Eigenaar

Persoonlijke Boodschap

Koken is mijn passie en beslaat een groot deel van mijn leven. Vanwege mijn komaf ben ik vooral gespecialiseerd in de traditioneel mediterrane keuken. Kenmerkend voor alle zuid-Europese gerechten is dat de ingrediënten hun natuurlijke kenmerken, kleur en aroma behouden. Kruiden spelen een zeer belangrijke rol in de kwaliteit van de gerechten. Het meest bijzondere in de zuid-Europese keukens zijn specerijen, kruiden, de zure smaak van citroen, tomaat, azijn of yoghurt. De kruidige smaak, van mild tot sterk, in traditionele gerechten is afkomstig van knoflook of pittige peper. Voor kruiden worden planten zoals bladpeterselie, munt, laurier, basilicum, selderij, marjolein, rozemarijn, dille enz. gebruikt.

Na het afronden van mijn koksopleiding heb ik ervaring opgedaan in diverse keukens zoals ‘Allemansgeest’ in Voorschoten en bij het chique ‘Julian’ in Den Haag die zich richten op de Franse keuken. Vervolgens heb ik enkele jaren mijn eigen Italiaanse restaurant gehad in Noordwijk aan Zee.

Door ruime ervaring  in verschillende soorten keukens biedt ik samen met mijn team van traditioneel mediterraan Catering Bollenstreek voor zowel particulieren als bedrijven een scala aan mogelijkheden als het gaat om catering; van een luxe diner bij u thuis tot aan een bedrijfsfeest van 1000 personen.

 

Xhevat Ilazi

Oprichter | Eigenaar | Manager

0 Reviews

Write a Review